Refurbished MacBook

refurbished macbooks
  • Refurbished Apple MacBook: per direct beschikbaar en scherp geprijsd
  • Wij leveren 2 jaar op onze tweedehands MacBooks
  • De gebruikte MacBooks zijn hardwarematig grondig getest
  • Zowel MacBooks met AZERTY of QWERTY klavier
  • Met een schone installatie van macOS
Een Refurbished MacBook kopen? Lees hier meer
Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 2 jaar garantie en 30 dagen terugsturen
Snel geleverd Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Refurbished MacBook

Staat de Refurbished MacBook die u zoekt er niet tussen? Klik hier
Filters

Refurbished MacBook kopen

De aanschaf van een nieuwe Apple MacBook is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished MacBook!

Een refurbished MacBook is een tweedehands MacBook die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de MacBook grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s. refurbished wordt ook wel reconditionné en/of gereviseerd genoemd.

iUsed.be heeft zowel de AZERTY MacBook als QWERTY MacBook modellen beschikbaar.

Bekijk onze productvideos

Waarom een tweedehands MacBook kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een tweedehands MacBook zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen. 

Alle MacBooks die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. iUsed is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die tweedehands Apple computers levert. Al deze tweedehands Apple computers zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished MacBooks worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 24 maanden garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 12 maanden. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte Mac 30 dagen 'niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

MacBook Pro modellen

De MacBook Pro wordt in verschillende modellen geleverd. Vaak is de eerste stap het kiezen van het gewenste schermformaat en -type. Apple heeft drie schermformaten voor de MacBook Pro, namelijk 13,3 inch, 15,4 inch en 17 inch. De 13,3 inch- en 15,4 inch-variant zijn ook beschikbaar met een Retina-display; de MacBook Pro Retina genoemd. Vervolgens komen de keuzes voor processor, videokaart, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit. Vaak kan de capaciteit van zowel het werkgeheugen als de opslag worden uitgebreid. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

MacBook Air modellen

De MacBook Air wordt met twee verschillende schermformaten geleverd, namelijk 11,6 inch en 13,3 inch. Het gewicht van beide modellen is minder dan 1,5 kg. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan vaak niet worden uitgebreid.

MacBook modellen

Er zijn drie verschillende tweedehands MacBook modellen: de refurbished MacBook White, de refurbished MacBook Alu en de nieuwste 12 inch refurbished MacBook Retina. De tweedehands MacBook White is een refurbished MacBook met een stevige kunstof behuizing van polycarbonaat en een schermformaat van 13,3 inch. De refurbished MacBook Alu heeft aluminium behuizing die vergelijkbaar is met de MacBook Pro en heeft een schermformaat van 13,3 inch. Van beide modellen kan de capaciteit van zowel het werkgeheugen als de opslag vaak worden uitgebreid. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

De refurbished MacBook Retina 12 inch is het nieuwste model van Apple. Met een gewicht van slechts 0,9 kg en een dikte van 13,1 mm dikte is dit de meest lichte en compacte MacBook. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan niet worden uitgebreid.

Filters toepassen Filters toepassen