Refurbished MacBook
  • Refurbished Apple MacBook: onmiddellijk leverbaar en scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie op tweedehands MacBooks
  • De hardware van de gebruikte MacBooks is grondig getest
  • MacBooks met AZERTY of QWERTY klavier
  • Met een gloednieuwe installatie van macOS
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Refurbished MacBook

Staat de Refurbished MacBook die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished MacBook kopen

De aankoop van een nieuwe Apple MacBook is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished MacBook!

Een refurbished MacBook is een professioneel gereviseerde tweedehands MacBook. Dat betekent dat de MacBook grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen zodat hij technisch weer in perfecte staat is. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s. Andere benamingen voor refurbished zijn reconditionné en/of gereviseerd.

Op iUsed.be vind je zowel de AZERTY MacBook als QWERTY MacBook-modellen.

Bekijk onze productvideos

Waarom een tweedehands MacBook kopen bij iUsed.be?

De aankoop van een tweedehandsproduct heeft altijd voor- en nadelen, dat geldt ook voor een gebruikte MacBook. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, je geen originele verpakking ontvangt en het aanbod kleiner is. Anderzijds is ook de prijs een stuk lager en biedt een door iUsed.be gereviseerd Apple-toestel veel extra voordelen.

Alle MacBooks op de iUsed-webshop zijn onmiddellijk beschikbaar. iUsed is een van de grootste organisaties binnen de Benelux die tweedehands Apple-computers levert. Al deze tweedehands Apple-computers zijn refurbished, kregen een nieuwe macOS-installatie en zijn goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen we alle bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst, dezelfde werkdag nog verzenden, zodat je je toestel binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt via een vooraanstaande Belgische bezorgdienst.

Alle refurbished MacBooks worden bij iUsed Store standaard geleverd met 24 maanden garantie. Via iUsed kun je trouwens extra korting krijgen indien je kiest voor 12 maanden garantie. Bovendien heb je op je aangekochte MacBook een 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug’-garantie met gratis retour.

MacBook Pro modellen

De MacBook Pro wordt in verschillende modellen geleverd. De eerste stap is vaak het kiezen van het gewenste schermformaat en -type. Apple heeft drie schermformaten voor de MacBook Pro, namelijk 13,3 inch, 15,4 inch en 17 inch. De 13,3 inch- en 15,4 inch-variant zijn ook beschikbaar met een Retina-display, de MacBook Pro Retina. Vervolgens komen de keuzes voor processor, videokaart, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit. Vaak kan de capaciteit van zowel het werkgeheugen als de opslag worden uitgebreid. Indien van toepassing zie je deze mogelijkheid op de productpagina in kwestie.

MacBook Air modellen

De MacBook Air wordt met twee verschillende schermformaten geleverd, namelijk 11,6 inch en 13,3 inch. Beide modellen wegen minder dan 1,5 kg. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kunnen in de meeste gevallen niet worden uitgebreid.

MacBook modellen

Er zijn drie verschillende tweedehands MacBook-modellen: de refurbished MacBook White, de refurbished MacBook Alu en de nieuwste 12 inch refurbished MacBook Retina. De tweedehands MacBook White is een refurbished MacBook met een stevige kunstof behuizing van polycarbonaat en een schermformaat van 13,3 inch. De refurbished MacBook Alu heeft aluminium behuizing die vergelijkbaar is met de MacBook Pro en heeft een schermformaat van 13,3 inch. Van beide modellen kunnen zowel het werkgeheugen als de opslag vaak worden uitgebreid. Indien dat het geval is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina. 

De refurbished MacBook Retina 12 inch is het nieuwste model van Apple. Met een gewicht van slechts 0,9 kg en een dikte van 13,1 mm is dit de lichtste en meest compacte MacBook. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kunnen niet worden uitgebreid.