Tweedehands Mac ( Refurbished )
  • Refurbished Mac: per direct beschikbaar en scherp geprijsd
  • Wij leveren 24 maanden garantie op onze tweedehands Macs
  • De gebruikte Macs zijn hardwarematig grondig getest
  • Wij leveren de tweedehands Macs met een schone installatie van macOS
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Tweedehands Mac ( Refurbished )

Staat de Tweedehands Mac ( Refurbished ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished Mac kopen

De aanschaf van een nieuwe Apple Mac is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished Mac!

Een refurbished Mac is een tweedehands Mac die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de Mac grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Bekijk onze productvideos

Waarom een refurbished Mac kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een tweedehands Mac zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Macs die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Al deze gebruikte Apple computers zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished Macs worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 24 maanden garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 12 maanden. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte Mac 30 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

Mac Mini modellen

De Mac Mini is er in uitvoeringen met en zonder dvd-drive. Let hierop bij het maken van de juiste keuze. Indien u de juiste Mac Mini gevonden hebt, wacht dan niet te lang: ze zijn vrij schaars en kunnen snel uitverkopen. 

Mac Pro modellen

De Mac Pro kan worden onderverdeeld in twee generaties op basis van het ontwerp van de behuizing. De eerste generatie Mac Pro heeft een aluminium behuizing en is door Apple geproduceerd van 2006 t/m 2012. Alhoewel het design gedurende deze tijd vrijwel onveranderd is gebleven, zijn de processoren, geheugen en videokaarten telkens vernieuwd. Bovendien werd vanaf 2010 WiFi standaard ingebouwd (in oudere modellen was dit optioneel) en werd de bedrade mighty mouse vervangen voor de draadloze magic mouse. In 2013 verscheen de tweede generatie Mac Pro: een gepolijste reflecterende aluminium cilinder.

Accessoires

Een veel gebruikte accessoire van Apple is de Display. Er zijn twee soorten Displays van Apple: de Cinema Display en de Thunderbolt Display. De Apple Cinema Display is een serie van computermonitoren met uiteenlopende schermformaten, onder andere 20 inch, 23 inch en 30 inch. Het laatste model in deze serie is de LED Cinema Display, welke een schermformaat heeft van 27 inch. In 2011 is deze vervangen door de Thunderbolt Display, welke hetzelfde design en schermformaat heeft. Het verschil tussen beide is de aansluiting; de LED Cinema Display maakt gebruik van een Mini DisplayPort en USB, terwijl de Thunderbolt Display een enkele Thunderbolt-aansluiting heeft voor dataoverdracht tussen de computer en display.

Indien u de juiste Apple Display gevonden hebt, wacht dan niet te lang: net als de Mac Mini zijn ze vrij schaars en kunnen snel uitverkopen.