MacBook Pro Touch Bar
  • Per direct beschikbaar en scherp geprijsd
  • 2 jaar garantie en technisch 100%
  • Geleverd met een nieuwe installatie van het macOS
  • Landelijke dekking van servicepunten, altijd één in de buurt
  • Bekijk ook ons aanbod MacBook Pro zonder Touch Bar
  • De refurbished MacBook Pro Touch bar wordt geleverd inclusief de oplader
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad MacBook Pro Touch Bar

Staat de MacBook Pro Touch Bar die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished MacBook Pro Touch Bar

De MacBook Pro Retina Touch Bar is de meest futurische uitvoering binnen de MacBooks Pro serie. Deze Apple laptop beschikt over een een zogenaamd ‘multi-touch OLED-scherm’. Deze unieke touch bar bevindt zich boven het toetsenbord, waar normaliter de functietoetsen zitten. De touch bar kun je geheel naar eigen wens instellen zodat je nog sneller, prettiger en efficiënter kunt werken. Onze refurbished Pro Retina Touch Bar is verkrijgbaar met een 13.3, 15.4 en 16 inch scherm.

Bekijk onze productvideos
Voordelen refurbished MacBook Pro Touch Bar

Goedkoper dan een nieuwe MacBook Pro Touch Bar

Intel HexaCore i7, QuadCore i5 of QuadCore i7 processor

13.3, 15.4 of 16 inch Retina beeldscherm

8 of 16GB werkgeheugen

Speciale multi-touch OLED-scherm (Touch Bar)

Ontgrendelen met Touch ID

Modellen MacBook Pro TouchBar Refurbished

De Refurbished MacBook Pro Retina Touch Bar wordt in verschillende modellen geleverd. Vaak is de eerste stap het kiezen van het schermtype en -formaat. Apple heeft twee scherm formaten voor de MacBook Pro Touch Bar, namelijk de 13.3 inch, 15.4 en 16 inch-varianten en beide zijn uitgevoerd met een Retina-display. Daarna komen de keuzes voor processor, zoals de Intel Core i5, Core i7 en Core i9, videokaart, ingebouwd geheugen en opslag. Let goed op bij het maken van uw keuze, het interne geheugen of de harddisk kan namelijk niet uitgebreid worden bij deze modellen.

Refurbished MacBook Pro Retina Touch Bar

De aanschaf van een nieuwe Apple MacBook Pro is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished MacBook Pro!

Een refurbished MacBook Pro Touch Bar is een tweedehands MacBook Pro TouchBar die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de MacBook grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac book is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s. Vaak is het verschil zowel cosmetisch als aan technische specificaties minimaal.

Alle refurbished Mac Book Pro’s met TouchBar die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vind je bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Een Refurbished MacBook Pro Retina Touch Bar kopen: de voor- en nadelen!

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een tweedehands MacBook Pro TouchBar zowel voor- als nadelen. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteer je van een scherpe prijs en vele extra voordelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn of geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is.

Alle  MacBook Pro modellen die in webshop iUsed.nl getoond worden zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 22:00 uur zijn afgerond (op vrijdag voor 15:00 uur), dezelfde werkdag gratis worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kun je zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling in ontvangst neemt.

Alle MacBook Pro Refurbished worden bij iUsed bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie.
Daarnaast ontvang je op je aangeschafte MacBook 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie met gratis retourzending.

De Refurbished MacBook Pro Retina Touch Bar wordt uiteraard geleverd met een oplader.