Refurbished iPhone 6S
  • Refurbished iPhone 6S: per direct beschikbaar
  • 2 jaar garantie en hoge tevredenheid
  • Bekijk onze modellen mét Keurmerk Refurbished
  • Simlock vrij en nieuwe installatie van het iOS
  • Gratis geleverd en inclusief oplader en kabel
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Refurbished iPhone 6S

Staat de Refurbished iPhone 6S die u zoekt er niet tussen? Klik hier

iPhone 6S: de smartphone van Apple

De iPhone is de veelzijdige smartphone van Apple. Vergeleken met andere smartphones is de iPhone zeer gebruiksvriendelijk. De iPhone levert topprestaties, is betrouwbaar en heeft uiteraard een prachtig design. Doordat Apple oog heeft voor elk detail, zorgt de iPhone voor een onnavolgbare gebruikerservaring. Dus ben je op zoek naar een totaalervaring van Apple? Dan is een iPhone 6S, 7, 7 Plus, 8 of 8 Plus voor jou de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Beschikbare modellen Apple iPhone

Er zijn inmiddels diverse modellen van de Apple iPhone verschenen, zoals de iPhone 6S, 7, 8 en X met verschillende schermformaten. Daarnaast bestaat de iPhone in allerlei kleuren, zoals Space Gray, Silver en Gold. De opslagcapaciteit kan uiteenlopen van 16GB tot 256GB en kan achteraf niet worden aangepast. Daarom is het belangrijk om voorafgaand aan jouw aankoop na te gaan hoeveel opslag je nodig denkt te hebben. Binnen onze categorie kun je doormiddel van het filter aan de linkerkant van de producten eenvoudig het gewenste model vinden.

Refurbished iPhone's

De aanschaf van een nieuwe Apple iPhone is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished Apple iPhone!

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de iPhone grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Apple iPhone is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple: het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished iPhone’s die door iUsed worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vind je bij iUsed alleen maar producten van topkwaliteit. De meest voorkomende modellen zijn de refurbished iPhone 6S, 7 en 8. 

Waarom een refurbished iPhone kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte iPhone zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed profiteer je van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle iPhone modellen die in webshop iUsed.nl getoond worden, zijn per direct beschikbaar en simlock vrij. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone iOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 22:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kunt je zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished iPhone’s worden bij iUsed bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvang je op jouw aangeschafte iPhone 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie met gratis retourzending. Dus niets staat u meer in de weg om ook te kiezen voor een van de meest verkochte modellen refurbished iPhone 6S of refurbished iPhone 7!

Wij leveren onze refurbished iPhone inclusief lader en laadkabel.