MacBook
  • Op deze pagina vindt u ons actuele aanbod van de refurbished Apple MacBook,
    per direct beschikbaar en scherp geprijsd.
  • Wij leveren tot 36 maanden garantie op onze tweedehands MacBooks
  • Onze gebruikte MacBooks worden hardwarematig grondig getest
  • Wij leveren de tweedehands MacBook met een schone installatie van het Mac OS
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad MacBook

Staat de MacBook die u zoekt er niet tussen? Klik hier

MacBook

De MacBook White en de MacBook Alu zijn de Macs als u op zoek bent naar een voordelige Apple laptop die geschikt is voor alledaagse activiteiten. Deze MacBooks worden veelal aangeschaft door gebruikers met een relatief klein budget, die wel graag de kwaliteit van een Apple willen. De MacBook White en de MacBook Alu zijn geschikt voor al uw internet zoekopdrachten en voor opslag van uw foto's en video's. Dus bent u op zoek naar een voordelige Apple laptop met prima specificaties? Dan zijn de MacBook White en MacBook Alu voor u de beste keuzes.

De MacBook 12 inch is de Mac als u op zoek bent naar een prachtige Apple laptop die uiterst geschikt is voor onderweg. Doordat de MacBook 12 inch flinterdun is en nog geen kilogram weegt, is deze gemakkelijk mee te nemen. Bovendien gaat de accu tot 10 uur mee.

Dus bent u op zoek naar een Apple laptop met een strak design die perfect is voor onderweg? Dan is de MacBook 12 inch voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen Mac Book

Er zijn drie verschillende MacBook modellen: de MacBook White, de MacBook Alu en de nieuwste MacBook 12 inch. De MacBook White is een MacBook met een stevige kunstof behuizing van polycarbonaat en een schermformaat van 13,3 inch. De MacBook Alu heeft aluminium behuizing die vergelijkbaar is met de MacBook Pro en een schermformaat van 13,3 inch. Van beide modellen kan vaak de capaciteit van zowel het werkgeheugen als de opslag worden uitgebreid. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

De MacBook 12 inch is het nieuwste model van Apple. Met een gewicht van slechts 0,9 kg en een dikte van 13,1 mm dikte is dit de meest lichte en compacte MacBook. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan niet worden uitgebreid.

Refurbished Mac Book

In 2009 heeft Apple besloten de MacBook Alu niet meer te produceren en de MacBook White is nieuw geleverd tot 2011. Hierdoor zijn deze modellen tegenwoordig slechts tweedehands verkrijgbaar. Anderzijds is de aanschaf van een nieuwe Apple MacBook 12 inch een grote investering. Er is echter een goed alternatief; een refurbished MacBook!

Een refurbished MacBook is een tweedehands MacBook die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de MacBook grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn.

Alle refurbished MacBooks die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished MacBook kopen bij iUsed.nl?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte MacBook zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle refurbished MacBook modellen die in webshop iUsed.nl getoond worden zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone OS X installatie met gratis OpenOffice of LibreOffice en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed Store gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kunt u zelf bepalen waar en wanneer u de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished MacBooks worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 24 maanden garantie, die uitbreidbaar is tot 36 maanden. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 12 maanden. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte MacBook 30 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished MacBook wordt uiteraard geleverd met een poweradapter.