Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad MacBook Air Refurbished

Staat de MacBook Air Refurbished die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished MacBook Air

De MacBook Air is de ideale Mac-laptop voor wie op zoek is naar een Apple-laptop voor dagelijks gebruik, die bovendien makkelijk kan worden meegenomen. De MacBook Air heeft een uitstekende gewicht-prestatieverhouding, waardoor je overal aan de slag kunt.

Dus ben je op zoek naar een strakke Apple-laptop met een indrukwekkend laag gewicht en super prestaties? Wil je een extreem lichte alleskunner? Dan is de MacBook Air de beste keuze voor jou.

Bekijk onze productvideos

Refurbished MacBook Air kopen? Ontdek het aanbod van iUsed! 

De MacBook Air wordt in verschillende modellen geleverd. De eerste stap is vaak het kiezen van het gewenste schermformaat en -type. Apple heeft twee schermformaten voor de tweedehands MacBook Air, namelijk 11,6 inch en 13,3 inch. Beide modellen wegen minder dan 1,5 kg. Vervolgens kies je processor, videokaart, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kunnen vaak niet worden uitgebreid.

Wat is refurbished?

De aankoop van een nieuwe Apple Mac Book Air is een grote investering. Er is echter een goed alternatief; een refurbished MacBook Air!

Een refurbished MacBook Air is een professioneel gereviseerde tweedehands MacBook Air. Dat betekent dat de MacBook Air grondig is getest, schoongemaakt en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen zodat hij technisch weer in perfecte staat is. Een refurbished MacBook Air is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Mac Book Air; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished MacBook Air's die door iUsed Store worden aangeboden, zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Bedrijven vervangen hun hardware na een aantal jaar namelijk steeds door nieuwe modellen. Daarnaast is een groot deel van ons assortiment afkomstig uit de lease-sector. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de betrouwbaarheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vind je bij iUsed Store alleen maar betrouwbare producten van topkwaliteit. iUsed is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die tweedehands Apple-computers levert.

Waarom een refurbished Mac Book Air kopen bij iUsed.be?

De aankoop van een tweedehandsproduct heeft altijd voor- en nadelen, dat geldt ook voor een refurbished MacBook Air. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, je geen originele verpakking ontvangt en het aanbod kleiner is. Anderzijds is ook de prijs een stuk lager en biedt een door iUsed.be gereviseerd Apple-toestel veel extra voordelen.

In onze webshop iUsed.be tonen we enkel refurbished modellen die onmiddellijk beschikbaar zijn. Deze toestellen zijn refurbished, kregen een nieuwe macOS-installatie en zijn goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen we alle bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst, dezelfde werkdag nog verzenden, zodat je je toestel binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt via een vooraanstaande Belgische bezorgdienst

Alle MacBook Air’s van iUsed Store worden standaard geleverd met 2 jaar garantie. Via iUsed kun je trouwens extra korting krijgen indien je kiest voor 12 maanden garantie. Bovendien heb je op je aangekochte Mac een 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug’-garantie met gratis retour.

De MacBook Air wordt uiteraard geleverd met een lader.