Refurbished MacBook Air
  • Refurbished MacBook Air: per direct beschikbaar en scherp geprijsd;
  • Wij leveren tot 36 maanden garantie op onze tweedehands MacBook Airs;
  • Onze gebruikte MacBook Airs worden hardwarematig grondig getest;
  • Wij leveren de tweedehands MacBook Air met een schone installatie van het macOS.
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Refurbished MacBook Air

Staat de Refurbished MacBook Air die u zoekt er niet tussen? Klik hier

MacBook Air

De MacBook Air is de Mac als u op zoek bent naar een Apple laptop voor al uw dagelijkse werkzaamheden, die makkelijk is om mee te nemen. De MacBook Air heeft een zeer goede gewicht/prestatie verhouding, waardoor u overal aan de slag kunt.

Dus bent u op zoek naar een strakke Apple laptop met een indrukwekkend laag gewicht ten opzichte van de prestaties? Wilt u een lichtgewicht alleskunner? Dan is de MacBook Air voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Refurbished Mac Book Air kopen? Ontdek het aanbod van iUsed! 

De refurbished MacBook Air wordt in verschillende modellen geleverd. Vaak is de eerste stap het kiezen van het gewenste schermformaat en -type. Apple heeft twee schermformaten voor de tweedehands MacBook Air, namelijk 11,6 inch en 13,3 inch. Het gewicht van beide modellen is minder dan 1,5 kg. Vervolgens komen de keuzes voor processor, videokaart, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan vaak niet worden uitgebreid.

Wat is refurbished?

De aanschaf van een nieuwe Apple MacBook Air is een grote investering. Er is echter een goed alternatief; een refurbished MacBook Air!

Een refurbished Mac Book Air is een tweedehands MacBook Air die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de refurbished MacBook Air grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished MacBook Air is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe MacBook Air; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished MacBook Airs die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. iUsed is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die tweedehands Apple computers levert. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished MacBook Air kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een refurbished MacBook Air zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle refurbished MacBook Air modellen die in webshop iUsed.be getoond worden zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone OS X installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished MacBook Airs worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 24 maanden garantie, optioneel uitbreidbaar tot 36 maanden. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 12 maanden. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte tweedehands MacBook Air 30 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished MacBook Air wordt uiteraard geleverd met een poweradapter.