Refurbished iMac ( Tweedehands )

Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 2 jaar garantie en 30 dagen terugsturen
Snel geleverd Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Vanwege het Coronavirus is het niet mogelijk producten af te halen in onze winkel

Beschikbare voorraad Refurbished iMac ( Tweedehands )

Staat de Refurbished iMac ( Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier
Filters

Refurbished iMac

De iMac is de iconische alles-in-één computer (all-in-one) van Apple die topprestaties levert. De iMac is voorzien van snelle processors en nog snellere grafische voorzieningen. Gemaakt van aluminium met een ingebouwd scherm ziet de iMac er statig uit op uw bureau. Dus bent u op zoek naar een strakke desktop met indrukwekkende specificaties?
Dan is de iMac voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen iMac

De iMac wordt in verschillende modellen geleverd. Vaak is de eerste stap het kiezen van het gewenste schermformaat. Apple heeft vier schermformaten voor de iMac, namelijk 20 inch, 21.5 inch, 24 inch en 27 inch. De 21 5 inch- en iMac 27 inch-varianten zijn ook met een dunnere rand van slechts 5 mm beschikbaar; de iMac Slim genoemd. Vervolgens komen de keuzes voor processor, videokaart (zoals de Radeon Pro, Radeon Pro 570 of AMD Radeon), wel of geen 5K, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit/harde schijf (zoals de Fusion drive). Vaak kan de capaciteit van het werkgeheugen worden uitgebreid. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

Refurbished iMac

De aanschaf van een nieuwe Apple iMac is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: koop een refurbished iMac!

Een refurbished iMac is een 2e hands iMac die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de iMac grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is een stuk goedkoper en eigenlijk ook weer zo goed als nieuw dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished iMacs die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished iMac kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een tweedehands iMac zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen en zekerheden.

Alle iMac modellen die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished iMacs worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 2 jaar. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte iMac 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished iMac wordt geleverd met een stroomkabel, Apple draadloos toetsenbord en draadloze Apple Magic muis.

Filters toepassen Filters toepassen