Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Refurbished iMac ( Tweedehands )

Staat de Refurbished iMac ( Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished iMac

De iMac is de iconische alles-in-één computer (all-in-one) van Apple die topprestaties levert. De iMac is voorzien van snelle processors en nog snellere grafische voorzieningen. Met zijn aluminium behuizing en geïntegreerde scherm geeft het elk bureau een stijlvolle uitstraling. Ben je op zoek naar een strakke desktop met indrukwekkende specificaties, dan is de iMac je beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen iMac

De iMac wordt in verschillende modellen geleverd. De eerste stap is vaak het kiezen van het gewenste schermformaat. Apple heeft vier schermformaten voor de iMac, namelijk 20 inch, 21,5 inch, 24 inch en 27 inch. De 21,5 inch- en 27 inch-varianten zijn ook beschikbaar met een dunnere rand van slechts 5 mm, de iMac Slim. Vervolgens kies je processor, videokaart (zoals de Radeon Pro, Radeon Pro 570 of AMD Radeon), al dan niet 5K, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit/harde schijf (zoals de Fusion drive). In veel gevallen kan de capaciteit van het werkgeheugen worden uitgebreid. Als dat het geval is, tonen we deze optie op de productpagina in kwestie.

Refurbished iMac

De aankoop van een nieuwe Apple iMac is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished iMac!

Een refurbished iMac is een professioneel gereviseerde tweedehands iMac. Dat betekent dat de iMac grondig is getest, schoongemaakt en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen zodat hij technisch weer in perfecte staat is. Een refurbished Mac is een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple en is eigenlijk zo goed als nieuw; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished iMacs die door iUsed Store worden aangeboden, zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Bedrijven vervangen hun hardware na een aantal jaar namelijk steeds door nieuwe modellen. Daarnaast is een groot deel van ons assortiment afkomstig uit de lease-sector. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de betrouwbaarheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vind je bij iUsed Store alleen maar betrouwbare producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished iMac kopen bij iUsed.be?

De aankoop van een tweedehandsproduct heeft altijd voor- en nadelen, dat geldt ook voor een tweedehands iMac. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, je geen originele verpakking ontvangt en het aanbod kleiner is. Anderzijds is ook de prijs een stuk lager en biedt een door iUsed.be gereviseerd Apple-toestel veel extra voordelen.

In onze webshop tonen we enkel iMac-modellen die onmiddellijk beschikbaar zijn. Deze zijn refurbished, kregen een nieuwe macOS-installatie en zijn goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen we alle bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst, dezelfde werkdag nog verzenden, zodat je je toestel binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt via een vooraanstaande Belgische bezorgdienst.

Alle refurbished iMac’s worden standaard geleverd met 24 maanden garantie. Via iUsed kun je trouwens extra korting krijgen indien je kiest voor 12 maanden garantie. Bovendien heb  je op je aangekochte Mac een 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug’-garantie met gratis retour.

De refurbished iMac wordt geleverd met een stroomkabel, Apple draadloos toetsenbord en draadloze Apple Magic muis.