Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad Mac mini ( Refurbished | Tweedehands )

Staat de Mac mini ( Refurbished | Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished Mac mini

De Mac mini is de Mac als u op zoek bent naar een voordelige desktop van Apple. Ondanks de kleine behuizing is de Mac mini helemaal compleet: voorzien van veel verschillende aansluitingen, wifi en Bluetooth. De Mac mini is eenvoudig aan te sluiten op een computermonitor, maar wordt door zijn compacte formaat, veelzijdigheid en lage stroomverbruik ook vaak gebruikt als server.

Dus bent u op zoek naar een goedkope en complete desktop van Apple? Dan is de Mac mini voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen Mac mini

De Mac mini is er in uitvoeringen met en zonder dvd-drive. Let hierop bij het maken van de juiste keuze. Indien u de juiste Mac mini gevonden hebt, wacht dan niet te lang: ze zijn vrij schaars en kunnen snel uitverkopen. 

Refurbished Mac mini

De aanschaf van een nieuwe Apple Mac mini is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: koop een refurbished Mac mini!

Een refurbished Mac mini is een tweedehands Mac mini die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de Mac mini grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple: het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished Mac mini’s die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished Mac mini kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte Mac mini zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Mac mini modellen die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished Mac mini’s worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte Mac mini 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished Mac mini wordt geleverd met een stroomkabel, maar zonder toetsenbord en muis.