iPad ( Tweedehands )

Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 2 jaar garantie en 30 dagen terugsturen
Snel geleverd Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Vanwege het Coronavirus is het niet mogelijk producten af te halen in onze winkel

Beschikbare voorraad iPad ( Tweedehands )

Staat de iPad ( Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier
Filters

Refurbished iPad

De iPad is de tabletcomputer van Apple met een multi-touchscherm, waardoor deze gemakkelijk met de vingers te bedienen is. Door deze eenvoudige bediening, het formaat en gewicht is de iPad uiterst geschikt om overal te gebruiken. Tegelijkertijd biedt de iPad een grote hoeveelheid functies die een laptop ook biedt.

Dus bent u op zoek naar mobiliteit? Wilt u overal gemakkelijk met een computer werken? Dan is de iPad voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen iPad

Er zijn inmiddels diverse modellen van de iPad verschenen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: wifi en wifi + cellular. De wifi + cellular-uitvoering maakt het mogelijk om over het mobiele netwerk te internetten, mits een aparte simkaart is geplaatst met een data-abonnement. Tevens bevat de wifi + cellular-uitvoering een gps-ontvanger. Beide modellen zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 16GB tot 128GB en een schermformaat van 7,9 inch tot 9,7 inch. De opslagcapaciteit van de iPad is niet aan te passen.

Tweedehands iPad

De aanschaf van een nieuwe Apple iPad is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished iPad!

Een refurbished iPad is een tweedehands iPad die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de iPad grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished iPads die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished iPad kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte iPad zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle iPad modellen die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone iOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished iPads worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte iPad 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished iPad wordt uiteraard geleverd met een oplader.

Filters toepassen Filters toepassen