iPad
  • iPad, onmiddellijk beschikbaar en scherpe prijzen
  • 2 jaar garantie op onze tweedehands iPads
  • De hardware van onze gebruikte iPads is grondig getest
  • Wij leveren de tweedehands iPad met een gloednieuwe installatie van iOS
  • De iPad Refurbished wordt geleverd met lader
Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad iPad

Staat de iPad die u zoekt er niet tussen? Klik hier

iPad Refurbished

De iPad is Apple’s tablet met multi-touchscherm, waardoor deze gemakkelijk met de vingers te bedienen is. Door deze eenvoudige bediening, het formaat en gewicht is de iPad uiterst geschikt om overal te gebruiken. Tegelijkertijd heeft de iPad veel gelijkaardige functies als een laptop.

Dus ben je op zoek naar mobiliteit? Wil je overal gemakkelijk met een computer werken? Dan is de iPad de beste keuze voor jou.

Bekijk onze productvideos

Modellen iPad

Er zijn inmiddels diverse modellen van de iPad verschenen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: wifi en wifi + cellular. De wifi + cellular-uitvoering maakt het mogelijk om internet te gebruiken via het mobiele netwerk, mits gebruik van een aparte simkaart met data-abonnement. Daarnaast bevat de wifi + cellular-uitvoering ook een gps-ontvanger. Beide modellen zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 16GB tot 128GB en een schermformaat van 7,9 inch tot 9,7 inch. De opslagcapaciteit van de iPad is niet aan te passen.

Tweedehands iPad

De aankoop van een nieuwe Apple iPad is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished iPad!

Een refurbished iPad is een professioneel gereviseerde tweedehands iPad. Dat betekent dat de iPad grondig is getest, schoongemaakt en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen zodat hij technisch weer in perfecte staat is. Een refurbished iPad is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished iPads die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Bedrijven vervangen hun hardware na een aantal jaar namelijk steeds door nieuwe modellen. Daarnaast is een groot deel van ons assortiment afkomstig uit de lease-sector. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de betrouwbaarheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vind je bij iUsed Store alleen maar betrouwbare producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished iPad kopen bij iUsed.be?

De aankoop van een tweedehandsproduct heeft altijd voor- en nadelen, dat geldt ook voor een gebruikte iPad. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, je geen originele verpakking ontvangt en het aanbod kleiner is. Anderzijds is ook de prijs een stuk lager en biedt een door iUsed.be gereviseerd Apple-toestel veel extra voordelen.

In onze webshop tonen we enkel iPads die onmiddellijk beschikbaar zijn. Deze zijn refurbished, kregen een nieuwe macOS-installatie en zijn goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen we alle bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst, dezelfde werkdag nog verzenden, zodat je je toestel binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt via een vooraanstaande Belgische bezorgdienst.

Alle refurbished iPads worden standaard geleverd met 24 maanden garantie. Via iUsed kun je trouwens extra korting krijgen indien je kiest voor 12 maanden garantie. Bovendien heb je op je aangekochte iPad een 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug’-garantie met gratis retour.

De refurbished iPad wordt uiteraard geleverd met een lader.