Filters
Onmiddellijk leverbaar Eigen voorraad
Vertrouwen 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
Snelle levering Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad MacPro ( Refurbished | Tweedehands )

Staat de MacPro ( Refurbished | Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished Mac Pro

De Mac Pro is de Mac als u op zoek bent naar een Apple desktop met geweldige specificaties en mogelijkheden. Door zijn snelle processoren, met maar liefst 4 tot 12 rekenkernen, is de Mac Pro de meest krachtige desktop van Apple. Bovendien biedt de behuizing vele uitbreidingsmogelijkheden voor onder andere extra werkgeheugen, opslag en PCI-Express-uitbreidingskaarten.

Dus bent u op zoek naar een krachtige desktop met veel uitbreidingsmogelijkheden? Dan is de Mac Pro voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen Mac Pro

De Mac Pro kan worden onderverdeeld in twee generaties op basis van het ontwerp van de behuizing. De eerste generatie Mac Pro heeft een aluminium behuizing en is door Apple geproduceerd van 2006 t/m 2012. Alhoewel het design gedurende deze tijd vrijwel onveranderd is gebleven, zijn de processoren, geheugen en videokaarten telkens vernieuwd. Bovendien werd vanaf 2010 wifi standaard ingebouwd (in oudere modellen was dit optioneel) en werd de bedrade mighty mouse vervangen voor de draadloze magic mouse. In 2013 verscheen de tweede generatie Mac Pro: een gepolijste reflecterende aluminium cilinder.

Refurbished Mac Pro

De aanschaf van een nieuwe Apple Mac Pro is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished Mac Pro!

Een refurbished Mac Pro is een tweedehands Mac Pro die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de Mac Pro grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished Mac Pro’s die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished Mac Pro kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte Mac Pro zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Mac Pro modellen die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished Mac Pro’s worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte Mac Pro 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished Mac Pro wordt geleverd met een stroomkabel.