iPhone ( Refurbished | Tweedehands )

Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 2 jaar garantie en 30 dagen terugsturen
Snel geleverd Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Inschrijven

Vul uw emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.« Annuleren

Filters

Staat de iPhone ( Refurbished | Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished iPhone

De iPhone is de veelzijdige smartphone van Apple. Vergeleken met andere smartphones is de iPhone zeer gebruiksvriendelijk. De iPhone levert topprestaties, is betrouwbaar en heeft uiteraard een prachtig design. Doordat Apple oog heeft voor elk detail, zorgt de iPhone voor een onnavolgbare gebruikerservaring. Dus bent u op zoek naar een totaalervaring van Apple? Dan is de iPhone voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen iPhone

Er zijn inmiddels diverse modellen van de iPhone verschenen met verschillende schermformaten. Daarnaast bestaat de iPhone in allerlei kleuren, zoals Space Grey, Silver en Gold. De opslagcapaciteit kan uiteenlopen van 16GB tot 256GB en kan achteraf niet worden aangepast. Daarom is het belangrijk om voorafgaand aan uw aankoop na te gaan hoeveel opslag u nodig denkt te hebben.

Refurbished iPhone

De aanschaf van een nieuwe Apple iPhone is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished iPhone!

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de iPhone grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished iPhone is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s en zo heb je een voordelige apple iphone.

Alle refurbished iPhone’s die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished iPhone kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte iPhone zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle iPhone modellen die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone iOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished iPhone’s worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte iPhone 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished iPhone wordt uiteraard geleverd met een oplader.

Filters toepassen Filters toepassen