terug naar de klantenservice

Tweedehands Macs by iUsed Store

iUsed Store is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die via haar verschillende webshops tweedehands computers levert van bekende A-merken, zoals Apple, HP, Dell en Lenovo.

Ruim 20 jaar ervaring

iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, die in 1993 startte als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit was een van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkocht. Tot op vandaag maakt de organisatie gebruik van de kennis en ervaring van toen.

Eigen technische specialisten

Op onze supportafdeling werken zowel gecertificeerde Apple- als Microsoft-specialisten. Deze technische specialisten hebben ruime ervaring in specifieke Apple- en Microsoft-omgevingen, maar ook in gecombineerde omgevingen.

ISO gecertificeerd

iUsed Store is voor de tweede maal ISO-gecertificeerd. Hierdoor zijn onze klanten zeker van constante kwaliteit en bestaat er geen onduidelijkheid over de producten en diensten die wij leveren.

Webshop Keurmerk

iUsed Store beschikt over het Webshop Keurmerk, waarvoor wij aan verschillende eisen voldoen. Zo ben je zeker dat je betaling veilig verloopt en dat we je privacy respecteren.

Uitstekende beoordeling op Trustpilot

Via Trustpilot kunnen onze klanten de webshops en producten beoordelen, waardoor we iUsed Store kunnen blijven verbeteren. Bovendien kun je op basis van ervaringen van andere klanten beter geïnformeerde beslissingen nemen. Inmiddels hebben duizenden klanten een review geschreven en iUsed Store als ‘Uitstekend’ beoordeeld.


Tweedehands (Refurbished) Apple Computers

Ben je op zoek naar een goedkope iPad, iPhone, MacBook, Mac Mini of Mac Pro? Speciaal voor Belgische klanten lanceerde iUsed Store de webshop iUsed.be . Via deze webshop levert iUsed Store refurbished Macs met vele voordelen.

Direct leverbaar

iUsed heeft ervoor gekozen alleen producten op haar webshop te tonen die onmiddellijk beschikbaar zijn. Alle gebruikte Macs zijn volledig getest, kregen een nieuwe installatie van het OS en zijn goedgekeurd door een eigen technische dienst. Hierdoor ben je zeker dat bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst, nog dezelfde werkdag worden verzonden. Wanneer het door jou gezochte product niet beschikbaar is, kun je je e-mailadres invullen op de pagina in kwestie en word je automatisch geïnformeerd bij nieuwe voorraad.

Grote voorraad

Op zoek naar grote aantallen identieke Macs? Voor iUsed is dat geen probleem. Wij hebben verschillende educatieve en zakelijke contacten waar wij jaarlijks grote aantallen gebruikte Apple computers leveren. Ook grotere aantallen zijn onmiddellijk beschikbaar.

Keuze toetsenbordindeling

Op de MacBook-productpagina’s kun je zien of het model met een QWERTY- of AZERTY-keyboard geleverd wordt. Bij de iMac, Mac Mini en Mac Pro kun je zelf kiezen welk toetsenbord je wenst.

Standaard 24 maanden garantie

Alle tweedehands Apple-computers worden standaard geleverd met 24 maanden garantie. Bovendien biedt iUsed de mogelijkheid om voor 12 maanden garantie te kiezen, waardoor je refurbished Mac nóg voordeliger wordt.

30 dagen niet tevreden, geld terug

Bij iUsed ontvang je op alle gebruikte Macs 30 dagen 'niet tevreden, geld terug'-garantie. Indien het geleverde product toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het binnen 15 dagen aanmelden om het terug te sturen. Vervolgens heb je 15 dagen om het product kosteloos terug te zenden, waarna je uiteraard je geld terugkrijgt. Voorwaarde voor het terugsturen is dat we het product in dezelfde staat ontvangen als waarin het werd opgestuurd.

Geen BTW voor bedrijven

Aan Belgische bedrijven leveren we refurbished Macs met 0% BTW. Hierbij is het wel belangrijk dat je tijdens het afrekenproces voor een zakelijke bestelling kiest en vervolgens de bedrijfsnaam en het bijbehorende btw-nummer correct invoert.

Refurbished Windows Laptops

Zoekt u een gebruikte Windows-computer met dezelfde voordelen? Neem dan een kijkje op IT-Refurbished.com


Refurbished Computers Voor Onderwijs

Speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs heeft iUsed Store speciale inkoop voorwaarden. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@iused.be of 078-48 51 06.