Veiligheid en Privacyverklaring

iUsed.be, onderdeel van de NEG-Group, respecteert de privacy van haar bezoekers en zal niet actief persoonsgegevens van bezoekers verzamelen. Indien op enig moment op de website wordt gevraagd naar gegevens van de bezoeker in verband met de aanvraag van informatie, het doen van een bestelling of iets vergelijkbaars, dan zullen de door de bezoeker verstrekte gegevens slechts worden gebruikt voor het daarvoor bestemde doel, namelijk de afhandeling van het desbetreffende verzoek. Deze persoonsgegevens zullen niet worden verzameld en/of bewaard, tenzij daarvoor uitdrukkelijk toestemming door de bezoeker is gegeven. iUsed zal de met toestemming verzamelde persoonsgegevens en e-mail adressen nooit aan derden verkopen of kenbaar maken, bijvoorbeeld in het kader van direct-mail activiteiten.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
  • Uw transactiegegevens worden versleuteld (SSL) over internet verstuurd.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om uw bestelling te kunnen verwerken.
  • Wij sturen u alleen aanbiedingen en/of nieuwsbrieven na uw uitdrukkelijke toestemming.

Als u een bestelling plaatst bij iUsed.be, worden de volgende gegevens van u gevraagd:

  • Naam en adres: deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen.
  • E-mailadres en telefoonnummer: zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
  • Betalingsinformatie (zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer): dit gebruiken we om uw bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.

Verwijderen van gegevens

Wenst u uw gegevens te verwijderen? Neem dan contact met ons op. Het is echter niet mogelijk om aanpassingen in reeds aangemaakte facturen te doen.

Beveiligde internetverbinding bij betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en de webshop beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het 'slotje' in de statusbalk van uw browser.

Cookies

Net als alle webshops houden we door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.  Verkregen informatie wordt nooit aan derden verkocht of kenbaar gemaakt.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden en bekijken.