terug naar de klantenservice

Garantie op uw refurbished Mac bij iUsed.be

iUsed Stores respecteert niet alleen de wettelijk bepaalde garantie op refurbished hardware, wij bieden meer!

Op al onze refurbished (tweedehands) Apple producten leveren wij standaard 2 jaar garantie. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om de garantie op de hardware te verlagen! U ontvangt dan onmiddelijk korting op uw product.

iUsed Garantie Downgrade iUsed Standaard Garantie iUsed met Keurmerk Refurbished
Termijn 1 jaar 2 jaar 2 jaar
Kosten Direct korting op uw aankoop Standaard inclusief bij uw aankoop Inclusief bij uw aankoop met het Keurmerk Refurbished label
Dekking Garantie op de hardware van het gekochte product met uitzondering van de glasplaat. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 80%. Garantie op hardware met uitzonderig van de glasplaat. De accu, het toetsenbord, de muis en de oplader hebben een beperkte garantie van 1 jaar. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 80%. Garantie op hardware, hieronder valt ook de accu en de oplader. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 85% en in 2 jaar 70%.
Software Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het OS Kosteloos een herinstallatie van het OS. Kosteloos een herinstallatie van het OS.
Niet inbegrepen Door u gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data-herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Door u gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Door u gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Aanvullende zekerheid

Indien een refurbished apparaat binnen de garantietermijn niet naar behoren functioneert, zullen wij een passende oplossing bieden. Het apparaat wordt gratis hersteld of, indien beschikbaar, omgeruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan kun je bij inlevering van het defecte apparaat een bedrag terugvragen, afhankelijk van de aanschafdatum/-periode dat je het apparaat hebt gebruikt. 

Aanschafdatum

Percentage vd aankoopprijs

0 – 6 maanden

100%

7 – 12 maanden

80%

13 – 18 maanden

60%

19 – 24 maanden

40%

Maak indien mogelijk een back-up van uw bestanden, vooraleer de defecte hardware naar ons op te sturen. Er bestaat namelijk altijd een minieme kans dat er tijdens de verzending iets stuk gaat of kwijtraakt. Ons advies: maak minimaal eenmaal per week een persoonlijke back-up op een externe harddisk en/of usb-stick.