terug naar de klantenservice

Garantie op uw refurbished Mac bij iUsed.be

iUsed Stores respecteert niet alleen de wettelijk bepaalde garantie op refurbished hardware, wij bieden meer!

Op al onze refurbished (tweedehands) Apple producten leveren wij standaard 2 jaar garantie. Tevens is het bij ons mogelijk om uw garantie op de hardware te verlagen! U ontvangt dan direct bij aankoop korting op uw product.

iUsed Garantie Downgrade iUsed Standaard Garantie iUsed met Keurmerk Refurbished
Termijn 1 jaar 2 jaar 2 jaar
Kosten Direct korting op uw aankoop Standaard inclusief bij uw aankoop Inclusief bij uw aankoop met het Keurmerk Refurbished label
Dekking Garantie op de hardware van het gekochte product met uitzondering van de glasplaat. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 80%. Garantie op hardware met uitzonderig van de glasplaat. De accu, het toetsenbord, de muis en de oplader hebben een beperkte garantie van 1 jaar. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 80%. Garantie op hardware, hieronder valt ook de accu en de oplader. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 85% en in 2 jaar 70%.
Software Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het OS Kosteloos een herinstallatie van het OS. Kosteloos een herinstallatie van het OS.
Niet inbegrepen Door u gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data-herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Door u gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Door u gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Aanvullende zekerheid

Mocht, binnen de garantieperiode een refurbished apparaat niet naar behoren functioneren zullen wij met een passende oplossing komen. Het apparaat wordt gratis gerepareerd of indien beschikbaar geruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan kun je bij inlevering van het defecte apparaat een bedrag terugvragen, afhankelijk van de aanschafdatum/periode dat je het apparaat hebt gebruikt. 

Aanschafdatum

Percentage vd aankoopprijs

0 – 6 maanden

100%

7 – 12 maanden

80%

13 – 18 maanden

60%

19 – 24 maanden

40%

Maak indien mogelijk een back-up van uw bestanden, voordat u de defecte hardware naar ons opstuurt. Er bestaat namelijk altijd een geringe kans dat er tijdens de verzending iets stuk gaat of kwijtraakt. Ons advies: maak minimaal eenmaal per week een persoonlijke back-up op een externe harddisk en/of usb-stick.


Filters toepassen Filters toepassen