terug naar de klantenservice

TweedehandsMac @ iUsed.be

iUsed.be is een van de webshops van iUsed Store. iUsed Store levert via haar verschillende webshops tweedehands computers van bekende A-merken, zoals Apple, HP, Dell en Lenovo. Aangezien iUsed Store onderdeel is van de NEG Group, is er binnen het bedrijf sprake van ruim 20 jaar ervaring in de gebruikte computerbranche. Daarbij zijn op de supportafdeling gecertificeerde Apple- en Windows-specialisten werkzaam. Kwaliteit en transparantie is gewaarborgd door de ISO-certificering, het Webshop Keurmerk en de uitstekende beoordeling van klanten op Trustpilot.

Tweedehands Macs bij iUsed.be

Via iUsed.be levert iUsed Store tweedehands Mac-producten afkomstig uit het bedrijfsleven. Deze gebruikte hardware wordt vaak vroegtijdig vervangen doordat het bedrijf is gefuseerd, opgehouden te bestaan of gewoonweg nieuwe apparatuur heeft aangeschaft. Een groot voordeel; hardware uit het bedrijfsleven is van topkwaliteit omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn.

Alle tweedehands Macs die bij iUsed Store binnen komen worden refurbished voordat ze op de webshop beschikbaar komen. Dit betekent dat de apparatuur professioneel wordt gereviseerd doormiddel van:

  • Een gecertificeerde dataverwijdering;
  • Een Apple gecertificeerde technische controle;
  • Het upgraden (opwaarderen) van de hardware indien nodig;
  • Het gronding schoonmaken (van de binnen- en buitenkant);
  • Het verwijderen van externe bedrijfskenmerken.

Hierdoor zijn de refurbished Macs bij iUsed Store technisch, optisch en hygiënisch weer in uitstekende staat met een levensduur van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product.

De volgende tweedehands Macs worden bij iUsed.be aangeboden:

Tweedehands MacBook
Tweedehands MacBook Pro
Tweedehands MacBook Air
Tweedehands iPhone
Tweedehands iPad
Tweedehands iMac
Tweedehands Mac Pro

Voordelen van tweedehands Macs bij iUsed.be

iUsed heeft ervoor gekozen alleen producten op haar webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn voor verkoop en levering. Alle tweedehands Macs zijn volledig getest, grondig gereinigd, eventueel voorzien van nieuwe onderdelen, schoon geïnstalleerd met het OS en goedgekeurd door een eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden.

Om kwaliteit te garanderen levert iUsed.nl alle tweedehands Macs standaard met 24 maanden garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt om deze garantie te verlagen naar 12 maanden voor extra voordeel. Bovendien ontvangt u op alle tweedehands Macs 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie en kosteloos retourneren.

Zo koopt u bij iUsed.be een refurbished Mac voor de prijs van een tweedehands Mac, maar met de kwaliteit van een nieuwe.