terug naar de klantenservice

Refurbished MacBook Pro

iUsed.nl beschikt over een continue wisselende voorraad van tweedehands Apple MacBook Pro in verschillende configuraties. Of je nu op zoekt bent naar een refurbished MacBook Pro Unibody of Retina, beide modellen worden met regelmaat aangeboden.

Refurbished MacBook Pro

Bekijk ons actuele overzicht in de refurbished MacBook Pro categorie.

Kun je het gewenste Apple MacBook Pro model niet vinden, geen nood. Door de dagelijkse aanvoer van Apple MacBook Pro's is de kans groot dat het gezochte model binnen een aantal dagen wel beschikbaar is.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten in de categorie tweedehands Apple MacBook Pro dan kun je op de betreffende categorie pagina je e-mailadres achterlaten. Zodra er nieuwe Apple MacBook Pro worden toegevoegd ontvang je automatisch per dag/week een e-mail.

Garantie op je MacBook Pro

Alle tweedehands Apple MacBook Pro's worden geleverd met 24 maanden garantie. Uniek is dat wij je de mogelijkheid bieden om bij de tweedehands MacBook voor een garantieverlaging te kiezen en hiermee extra voordelig een tweedehands MacBook Pro aan te schaffen.

Levertijd van de aangeboden tweedehands MacBook Pro

Wij hebben ervoor gekozen om alleen producten op onze webshops te tonen die per direct beschikbaar zijn. Natuurlijk volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden.

Heb je vragen? Je kunt ons ook een e-mail sturen via onze contactpagina.