terug naar de klantenservice

MacBook refurbished

iUsed.nl beschikt over een continue wisselende voorraad van refurbished MacBooks in verschillende configuraties. Of je nu op zoekt bent naar een MacBook White of MacBook Alu, beide modellen worden met regelmaat aangeboden.

MacBook Refurbished

Bekijk ons actuele aanbod in de refurbished MacBook categorie.

Kun je het gewenste Apple MacBook model niet vinden, geen nood. Door de dagelijkse aanvoer van tweedehands Apple Macs is de kans groot dat het gezochte model binnen een aantal dagen wel beschikbaar is.

Wilt je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten in de tweedehands Apple MacBook categorie dan kun je op de betreffende categorie pagina je e-mailadres achterlaten. Zodra er nieuwe Apple MacBooks worden toegevoegd ontvang je automatisch per dag/week een e-mail.

Garantie op uw Apple MacBook

Alle tweedehands Apple MacBooks worden geleverd met 24 maanden garantie. Uniek is dat wij je de mogelijkheid bieden om bij de tweedehands MacBook voor een garantieverlaging te kiezen en hiermee extra voordelig een tweedehands MacBook aan te schaffen.

Levertijd van de aangeboden tweedehands MacBook

Wij hebben ervoor gekozen om alleen producten op onze webshops te tonen die per direct beschikbaar zijn. Natuurlijk volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden.

Heb je vragen? Je kunt ons ook een e-mail sturen via onze contactpagina.