terug naar de klantenservice

Refurbished MacBook Air kopen

iUsed.nl beschikt over een continue wisselende voorraad van tweedehands MacBook Airs in verschillende configuraties. Of je nu op zoekt bent naar een MacBook Air 11 inch of MacBook Air 13 inch, beide modellen worden met regelmaat aangeboden.

Refurbished MacBook Air

Bekijk ons actuele aanbod in de refurbished MacBook Air categorie.

Kun je het gewenste Apple MacBook Air model niet vinden, geen nood. Door de dagelijkse aanvoer van tweedehands Apple MacBook Airs is de kans groot dat het gezochte model binnen een aantal dagen wel beschikbaar is. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten in de categorie tweedehands Apple MacBook dan kun je op de betreffende categorie pagina je e-mailadres achterlaten. Zodra er nieuwe Apple MacBook Airs worden toegevoegd ontvang je automatisch per dag/week een e-mail.

Garantie op uw Apple MacBook Air

Alle tweedehands Apple MacBook Airs worden geleverd met 24 maanden garantie. Uniek is dat wij je de mogelijkheid bieden om bij de tweedehands MacBook Air voor een garantie verlaging te kiezen en hiermee extra voordelig een refurbished MacBook Air aan te schaffen.

Levertijd van de aangeboden refurbished MacBook Air

Wij hebben ervoor gekozen om alleen producten op onze webshops te tonen die per direct beschikbaar zijn. Natuurlijk volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden.

Heb je vragen? Je kunt ons ook een e-mail sturen via onze contactpagina.