terug naar de klantenservice

Keuzehulp - Welke Mac moet ik kiezen?

Wilt u graag een refurbished Mac kopen, maar weet u niet welke u moet kiezen? Twijfelt u tussen een MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac Pro of Mac Mini? Dan kunt u gebruik maken van de iUsed Keuzehulp.

Alle refurbished Macs van iUsed Store zijn onderverdeeld op basis van drie gebruikswijzen: basis kantoor- en thuisgebruik, uitgebreid kantoor- en thuisgebruik en professioneel gebruik.

1) Welke Mac is geschikt voor basis kantoor- en thuisgebruik?

Basis kantoor- en thuisactiviteiten zijn internetten, e-mailen, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren. Indien u de Mac slechts wilt gebruiken voor deze doeleinden, dan zijn lagere technische specificaties voldoende.

2) Welke Mac is geschikt voor uitgebreid kantoor- en thuisgebruik?

Uitgebreide kantoor- en thuisactiviteiten zijn simpele vormen van foto- en videobewerking en het spelen van eenvoudige games. Als u naast de basis kantoor- en thuiswerkzaamheden graag gebruik wilt maken van programma’s zoals iMovie en Photoshop en/of games zoals Minecraft*, dan raden wij u aan om te kiezen voor een krachtigere Mac.

3) Welke Mac is geschikt voor professioneel gebruik?

Professioneel gebruik bestaat voornamelijk uit geavanceerde foto- en videobewerking en gamen. Indien u de Mac wilt gebruiken voor software zoals Final Cut Pro, Adobe Premier en Adobe Illustrator en/of zware grafische games zoals Battlefield*, dan heeft u een Mac nodig met hoge specificaties.

*Deze programma’s worden niet meegeleverd met de refurbished Macs


Filters toepassen Filters toepassen