terug naar de klantenservice

Keuzehulp - Welke Refurbished Apple device moet ik kiezen?

Bent u op zoek naar een Apple product, maar weet u nog niet welke u wilt hebben? Met onze keuzehulp kiest u eenvoudig het juiste product die voldoet aan uw wensen. Hieronder staan alle verschillende Apple producten beschreven en waarvoor u ze kunt gebruiken.

Welke Refurbished MacBook moet ik kiezen?

Apple heeft verschillende soorten MacBooks. De MacBooks die wij verkopen zijn:

Bent u op zoek naar een laptop voor basis werkzaamheden zoals: internetten, e-mailen, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren? Dan is de meest voordeligste optie de MacBook Air. Dit model is lekker licht van gewicht en daardoor kunt u hem overal mee naartoe nemen. Uw perfecte reisbuddy dus!

Moet u met zwaardere programma's aan de slag? Dan kunt u het beste kiezen voor een MacBook Pro. Deze krachtpatser is geschikt om al uw foto’s te bewerken met Photoshop. Daarnaast kunt u met deze laptop ook goed video’s bewerken en grafische games spelen zoals Battlefield. Natuurlijk kunt u met deze laptop ook gewoon internetten en tekstverwerken. 

Kies voor een MacBook Retina wanneer u alles haarscherp wilt zien. Dit model heeft namelijk een display met een pixeldichtheid zo hoog dat het menselijk oog geen individuele pixels kan waarnemen. Hierdoor is het beeldscherm super helder en ziet u alles haarscherp tot in de kleinste details. Perfect voor een avondje Netflix dus!

Wilt u liefst het nieuwste van het nieuwste? Kies dan voor de MacBook Pro Touch Bar! Deze MacBook heeft een speciale ‘multi-touch OLED-scherm’ bovenaan het toetsenbord. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw MacBook unlocken met uw vingerafdruk. Hoe handig is dat?

Welke Refurbished iMac moet ik kiezen?

Apple heeft verschillende soorten iMacs. De iMacs die wij verkopen zijn:

Het grootste verschil tussen de 21-inch en 27-inch is natuurlijk de grote van het beeldscherm. Bent u bijvoorbeeld veel bezig met foto- en videobewerking? Dan kunt u beter voor een 27-inch kiezen. Dit scherm heeft naast de grootte ook een betere resolutie. Daardoor ziet u alles haarscherp en mist u geen enkele detail! Bent u niet bezig met zware grafische werkzaamheden? Of andere zware taken? Gebruikt u uw desktop alleen voor basis kantoor- en thuiswerkzaamheden? Kies dan voor een 21-inch. Deze iMac heeft genoeg kracht om te e-mailen, video’s te streamen en te internetten. 

Welke Refurbished Mac moet ik kiezen?

Apple heeft twee verschillende soorten Macs. De Macs die wij verkopen zijn:

Wilt u een Apple computer kopen dan heeft u keuze uit twee opties: de Mac Mini en Mac Pro. Kies voor de Mac Mini wanneer u van plan bent om uw computer te gebruiken voor basis werkzaamheden zoals: internetten, mailen en series en films streamen. Bent u bezig met zwaardere programma’s of grafische games? Dan kunt u beter voor een Mac Pro kiezen, deze heeft namelijk meer werkgeheugen en een betere processor. 

Welke Refurbished iPad moet ik kiezen?

Apple heeft vier verschillende soorten iPads. De iPads die wij verkopen zijn:

Wanneer u nog nooit van uw leven een iPad hebt aangeraakt dan is de normale iPad een goed instapmodel. Iedereen kan met dit model overweg en het scherm is groot genoeg om er ook series en films op te kijken. Wilt u liever een iPad die lekker in uw handen ligt? Kies dan voor het kleinste model: de iPad Mini. Dit scherm is een stuk kleiner dan van de iPad, maar wel even krachtig. Bent u meer van het illustreren en foto- en videobewerking? Dan is de iPad Pro zeker wat voor u! Dit is het meest krachtigste model van alle iPads. Wilt u uw iPad gebruiken voor basis werkzaamheden zoals: internetten, mailen en tekstverwerken? Dan kunt u het beste een iPad Air kiezen! De iPad, iPad Air en iPad Pro vanaf modeljaar 2018 kunt u ook gebruiken als tweede scherm!

Welke Refurbished iPhone moet ik kiezen?

Apple heeft verschillende soorten iPhones. De iPhones die wij verkopen zijn:

Wilt u niet het allernieuwste model en bent u niet zo van de technische snufjes? Dan is de iPhone 7 een goede optie voor u! Dit is het goedkoopste model en daarvoor krijgt u een krachtige iPhone waar u gewoon op kunt internetten en muziek kan streamen. Wilt u een iPhone die u draadloos kan opladen? Dan kiest u een iPhone 8 of nieuwer. De iPhone 8 is een prima model die nog een aantal jaren mee kan! De iPhone 8 Plus is groter dan de 8 en heeft een iets betere camera. Houd u van om echt goede foto’s te maken? Kies dan voor een iPhone X of iPhone XS. Alles X’s iPhones hebben daarnaast ook Face ID, waardoor u met uw gezicht u iPhone kan ontgrendelen. Wilt u één van de allernieuwste iPhones? Kies dan voor de iPhone 11 óf iPhone 12