terug naar de klantenservice

Keurmerk Refurbished

Bij iUsed koop je vanaf nu de beste iPhones met het Keurmerk Refurbished!

Vanaf vandaag koop je de beste en betrouwbaarste refurbished iPhones bij iUsed. Met het onafhankelijke Keurmerk Refurbished geeft iUsed jou nog meer zekerheid, waardoor jij nog langer zorgeloos van je nieuwe iPhone kunt genieten. Alle iPhones met het Keurmerk Refurbished zijn in onze webshop herkenbaar aan het speciale Keurmerk Refurbished label. Met het Keurmerk Refurbished weet jij als consument precies waar je aan toe bent. Meer weten? (link naar Keurmerk Refurbished pagina)

Wat houdt het Keurmerk Refurbished in?

Door middel van het Keurmerk Refurbished wordt aan jou de kwaliteit gegarandeerd bij de aankoop van een refurbished iPhone. Het volledige werkproces is namelijk gecontroleerd met een technische audit door TÜV Nederland. Zij testen op de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving door middel van certificering, keuring, inspectie, CE-markering en training.

Onze Apple iPhones die zijn voorzien van het Keurmerk Refurbished, bieden u een aantal extra zekerheden:

 1. Kwaliteit gegarandeerd
  De refurbished producten die het Keurmerk Refurbished logo dragen, zijn streng gecontroleerd op vijftig verschillende technische punten. Indien nodig worden onderdelen vervangen. Tijdens deze vijftig punten test wordt onder andere gekeken naar het besturingssysteem, de Touch functies, de cameralens, de microfoon en de werking van de connecties WiFi en Bluetooth.
 1. 2 jaar garantie, inclusief accu en laadaccessoires
  Wij beloven voor producten met het keurmerk meer garantie dan geldt voor nieuwe iPhones. De 2 jaar garantie wordt namelijk niet alleen geboden op het toestel, maar ook op de accu en de laadaccessoires.
 1. Uniformiteit in cosmetische gradaties
  Refurbished producten worden ingedeeld aan de hand van drie categorieën. Met de onderstaande uniforme gradaties weet je direct waar je aan toe bent en kan je een goed besluit nemen.
  - Zo goed als nieuw: Slechts lichte sporen van gebruik
  - Licht gebruikt: Ondiepe krassen en/of een lichte deuk in de behuizing
  Zichtbaar gebruikt: Diepere krassen en/of deuken in de behuizing

 2. Financieel gezonde aanbieder
  Iedere organisatie die gebruik wil maken van het Keurmerk Refurbished, moet worden getoetst door EDR Credit Services of zij financieel gezond zijn. Er wordt gecontroleerd op: solvabiliteit, vermogenspositie, omzet en resultaat, leverancierservaringen en kredietfaciliteiten. Op deze manier wordt inzichtelijk hoe de organisatie er op financieel vlak voor staat. Dit biedt de zekerheid dat ze niet zomaar failliet verklaard zal worden.

iUsed geeft nog meer zekerheid:

ISO 9001
Met ons ISO 9001 certificaat tonen wij aan dat onze geleverde diensten kwalitatief goed zijn en wij continu streven en sturen op de verbetering van onze processen. 

ISO 14001
Niet alleen kwaliteit vinden wij belangrijk, maar ook de zorg om ons kwetsbare milieu. Onze bedrijfsprocessen zijn daarom gecontroleerd conform ISO 14001. Een milieu-managementsysteem dat zich richt op het beheersen en verbeteren van prestaties op het gebied van milieuzorg. Hierbij worden wij getoetst op het voldoen aan wet- en regelgeving, het beheersen van milieurisico’s en het streven naar permanente verbetering van de milieuprestaties. Voor een beter milieu doen wij dat natuurlijk heel graag!

Lees meer over onze ISO-certificeringen:
https://www.tuv.nl/nl/iso-9001/wat-is-iso-9001-certificering/
https://www.tuv.nl/nl/certificaten-keurmerken/iso-certificaat/iso-14001-certificaat/

Webshop Keurmerk
Webshop Keurmerk is een onafhankelijk keurmerk om de belangen van consumenten zo goed mogelijk te behartigen. Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt het doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Trustpilot
Klantbeoordelingen zijn zeer waardevol voor mensen die overwegen een refurbished product aan te schaffen. Door de ervaringen van onze andere klanten te lezen, kunnen zij een betere beslissing maken. Deze klantbeoordelingen geven iUsed op haar beurt weer inzicht in de ervaringen van haar klanten. Hierdoor kan iUsed zich blijven verbeteren en jouw koopervaring perfectioneren.


Filters toepassen Filters toepassen