Terug naar categorie Macbook

MacBook Pro ( Refurbished | Tweedehands )

Direct leverbaar Alles uit eigen voorraad
Zekerheid 2 jaar garantie en 30 dagen terugsturen
Snel geleverd Binnen 1 werkdag
Gratis verzending Binnen België
en Nederland

Beschikbare voorraad MacBook Pro ( Refurbished | Tweedehands )

Staat de MacBook Pro ( Refurbished | Tweedehands ) die u zoekt er niet tussen? Klik hier
Filters

Refurbished MacBook Pro

De Apple MacBook Pro is de Mac als u op zoek bent naar snelheid en mobiliteit. Met meer rekenkracht en betere specificaties gaat de MacBook Pro een stap verder dan de MacBook en MacBook Air, waardoor deze ook geschikt is voor video- en/of fotobewerkingen.

Dus bent u op zoek naar een strakke Apple laptop met indrukwekkende specificaties? Wilt u een echte krachtpatser? Dan is de MacBook Pro voor u de beste keuze.

Bekijk onze productvideos

Modellen MacBook Pro

De MacBook Pro wordt in verschillende modellen geleverd. Vaak is de eerste stap het kiezen van het gewenste schermformaat en -type. Apple heeft drie schermformaten voor de MacBook Pro, namelijk 13,3 inch, 15,4 inch en 17 inch. De 13,3 inch- en 15,4 inch-varianten zijn ook beschikbaar met een Retina-display; de MacBook Pro Retina genoemd. Vervolgens komen de keuzes voor processor zoals i5 of i7, videokaart, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit. Vaak kan de capaciteit van het werkgeheugen worden uitgebreid en de opslag worden vervangen voor een SSD. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

Refurbished MacBook Pro

De aanschaf van een nieuwe Apple MacBook Pro is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: koop een refurbished MacBook Pro!

Een refurbished MacBook Pro is een tweedehands MacBook Pro die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de MacBook grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished MacBook Pro’s die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een refurbished MacBook Pro kopen bij iUsed.be?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte MacBook Pro zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteert u van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle MacBook Pro modellen die in webshop iUsed.be getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag gratis worden verzonden. Doordat wij gebruik maken van een in België gerenommeerde bezorgdienst kunt u de bestelling al binnen 1 tot 3 dagen in ontvangst nemen.

Alle refurbished MacBook Pro’s worden bij iUsed Store bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvangt u op uw aangeschafte MacBook Pro 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

De refurbished MacBook Pro wordt uiteraard geleverd met een oplader.

Filters toepassen Filters toepassen